Uncategorized @ro

INNOVATIC FEST ROBOSHOW – deschis pentru publicul larg!

By martie 1, 2019 No Comments

Astăzi, 1 martie, INNOVATIC FEST ROBOSHOW și-a deschis ușile pentru a oferi cele mai inedite experiențe. Festivalul debutează cu show-ul internațional al robotului TITAN, care vine la Chișinău pentru doar 10 zile.

Show-rile acestuia sunt calificate de spectatori amuzante până la isterie.

Dmitrii Sergheev, director, compania BIS CONCERT: “Cu adevărat este spectaculos! Este uriaș, are 2.40 metri în înălțime și este foarte haios. Este vedeta mai multor  emisiuni TV și  protagonistul a peste 20 de evenimente internaționale printre care se numără  Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi. A încins publicul pe aceeași scenă cu Rihanna sau Will Smith și a deschis Jocurile Olimpice de la Soci. Cu siguranță la show-urile lui Titan publicul râde în hohote! Special pentru Moldova a învățat limba română.”

Este de menționat faptul că cei care cumpără bilet la show-ul robotului Titan merg gratuit la INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Aici  faci cunoștință cu  robotul actor  THESPIAN, PROMOBOT și prietenii lor. Te delectezi cu cântece și poezii, urmărești cum păianjenii roboți depășesc cu ușurință obstacole, salți  împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine, Constantine” și te distrezi cu vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019, cățelul Aibo.

Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive, VR-uri cum n-ai mai văzut până acum și toate parfumate cu aroma unei cafele servite de un robot.

INNOVATIC  FEST ROBOSHOW se desfășoară pe o suprafață de 1200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive.

Astfel, timp de două luni, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR și AR și trăiești emoții de neuitat.

Special pentru INNOVATIC  FEST ROBOSHOW, Orange a pregătit surprize:

Family LOVE tichet gratuit pentru toată familia la INNOVATIC FEST ROBOSHOW

Conectează  Internet și TV Acasă de la Orange, pe toată durata festivalului și primește gratuit un tichet Family LOVE  pentru 4 persoane (doi maturi și doi copii) pentru a merge la INNOVATIC FEST ROBOSHOW.

Vino cu toată familia, experimentează tehnologia,  fă cunoștință cu viitorul!

Te așteptăm cu drag din 1 martie 2019 până pe 12 mai la Muzeul Național de Istorie.