Uncategorized @ro

Invitație pentru presă

By februarie 17, 2019 februarie 20th, 2019 No Comments

Faceți cunoștință – viitorul!

Vedeta INNOVATIC FEST, robotul Thespian va ateriza pe Aeroportul Internațional  Chișinău unde va recita poezii și va răspunde la întrebările jurnaliștilor

Stimați colegi,

Cei mai talentați roboți din cadrul Innovatic FEST ROBOSHOW aterizează, în data 20 februarie, ora 13:00, pe Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel, vă invităm să fiți participanții  acestui eveniment care are loc în premieră în Republica Moldova. Festivalul este lansat de compania Orange cu suportul Bis Concert.

Innovatic FEST se va desfășura în perioada 1 martie – 12 mai 2019 la Muzeul Național de Istorie și are drept obiectiv promovarea tehnologiilor și inovațiilor care au devenit parte a vieții noastre cotidiene.

Roboții vedete ale evenimentului sunt:

Robotul actor Thespian – cântă, recită poezii, face glume și interacționează cu cei din jur. Este un prezentator excelent pentru petreceri și poate oferi consultații. Atenție: se îndrăgostește foarte repede!

PromoBot – întâmpină vizitatorii, poate face prezentări, oferi consultații, excursii și lecții. Recunoaște limba vorbită și emoțiile celor din jur. Este sensibil la atingere, dotat cu senzori tactili. Doar pentru vizitatorii Innovatic FEST ROBOSHOW robotul va face poze și le va printa.

Robotul Păianjen – cel mai rapid păianjen off-road, foarte agil, compact, echipat cu șase labe care îi permit cu ușurință sa treacă peste gropi, trepte, suprafețe denivelate sau pietriș. Senzorii optici și spațiali îi permit să vadă lumea din jur și să învețe din ea.

La eveniment veți avea ocazia să participați la primul eveniment de presă în care roboții împreună cu  organizatorii vor răspunde la întrebările voastre pentru a vă oferi mai multe detalii despre Innovatic FEST ROBOSHOW.

Toți reprezentanții mass-media sunt așteptați în scuarul Teatrului de Operă și Balet, la ora 12:30, pe 20 februarie. Pentru a confirma prezența sau pentru a afla mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon – 069658281, Anna Focșa, coordonator PR Innovatic FEST ROBOSHOW sau la adresa de email – info@innovatic.md.