Uncategorized @ro

Titan Show încinge cu publicul din Moldova!

By martie 4, 2019 No Comments

Recunoscut ca cel mai tare showman–robot de pe planetă, Titan reușește să se afirme și în Moldova. Spectacolele lui de la Muzeul Național de Istorie sunt atracția momentului și adună tot mai mult public. În special, copiii sunt amuzați de prestația robotului, care fiind un uriaș adevărat este pus pe șotii și nu se deosebește mult de ei.

Acesta face să râzi în hohote, să cânți și să dansezi împreună cu el. Te provoacă cu glume piperate și te poate stropi cu apă. Vino să-l cunoști pe uriașul care știe cum să distreze și să creeze voie bună!

Show Titan este un coctail din teatru, magie și comedie pentru întreaga familia, în limbile rusă și română. Bucurie, emoții pozitive și inspirație pentru întreaga viață!

Robotul TITAN a cântat cu Rihanna pe aceeași scenă, a apărut în presă alături de Will Smith, Jackie Chan, Ivan Urgant, a deschis Jocurile Olimpice de la Soci și Formula 1 de la Abu Dhabi. Graficul său este completat pentru multe luni înainte.

Ai doar 10 zile să-l prinzi la Innovatic Fest, un show pentru toată familia în perioada 1-10 martie la Muzeul Național de Istorie.